Tijdelijke sluiting Douwe Desem Brood (heropening mid-april)

 

De bakkerij is helaas tijdelijk gesloten.

 

Ik heb sinds 1,5 jaar last van carpaal- tunnelsyndroom in mijn rechterarm.

Injecties van de neuroloog hebben tijdelijk geholpen.

Nu zijn de klachten weer terug en zal ik eind maart een kleine operatie ondergaan die de klachten (hopelijk) jarenlang verhelpen.

 

Ik verwacht mid-april weer met hernieuwde kracht en enthousiasme te beginnen met brood bakken.

 

Bedankt voor uw begrip,

Douwe van Leeuwen

06 48270544 / info@douwedesembrood.nl

 

 

 

BROOD ASSORTIMENT (gedeeltelijk)

 

DE WEBSHOP IS (NOG) NIET GEOPEND

 

U KRIJGT HIER WEL EEN GOEDE INDRUK VAN DE SOORTEN BROOD DIE IK BAK, MET WELKE INGREDIENTEN, VOOR WELKE PRIJS.

 

̶H̶i̶e̶r̶ ̶v̶i̶n̶d̶ ̶j̶e̶ ̶ ̶b̶r̶o̶d̶e̶n̶ ̶d̶i̶e̶ ̶i̶k̶ ̶w̶e̶k̶e̶l̶i̶j̶k̶s̶ ̶m̶a̶a̶k̶.̶ ̶J̶e̶ ̶k̶a̶n̶ ̶b̶r̶o̶o̶d̶ ̶o̶n̶l̶i̶n̶e̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶l̶l̶e̶n̶ ̶e̶n̶ ̶d̶i̶r̶e̶c̶t̶ ̶b̶e̶t̶a̶l̶e̶n̶ ̶o̶f̶ ̶a̶f̶r̶e̶k̶e̶n̶e̶n̶ ̶i̶n̶ ̶d̶e̶ ̶w̶i̶n̶k̶e̶l̶ ̶b̶i̶j̶ ̶h̶e̶t̶ ̶o̶p̶h̶a̶l̶e̶n̶.̶ ̶ ̶V̶a̶n̶w̶e̶g̶e̶ ̶h̶e̶t̶ ̶l̶a̶n̶g̶e̶r̶e̶ ̶r̶i̶j̶s̶p̶r̶o̶c̶e̶s̶ ̶v̶a̶n̶ ̶d̶e̶s̶e̶m̶b̶r̶o̶o̶d̶ ̶m̶o̶e̶t̶ ̶j̶e̶ ̶w̶e̶l̶ ̶2̶ ̶d̶a̶g̶e̶n̶ ̶v̶a̶n̶ ̶t̶e̶v̶o̶r̶e̶n̶ ̶b̶e̶s̶t̶e̶l̶l̶e̶n̶;̶ ̶d̶u̶s̶ ̶b̶v̶.̶ ̶u̶i̶t̶e̶r̶l̶i̶j̶k̶ ̶d̶i̶n̶s̶d̶a̶g̶ ̶v̶o̶o̶r̶ ̶a̶f̶h̶a̶l̶e̶n̶ ̶o̶p̶ ̶d̶o̶n̶d̶e̶r̶d̶a̶g̶ ̶o̶f̶ ̶u̶i̶t̶e̶r̶l̶i̶j̶k̶ ̶d̶o̶n̶d̶e̶r̶d̶a̶g̶ ̶v̶o̶o̶r̶ ̶a̶f̶h̶a̶l̶e̶n̶ ̶o̶p̶ ̶z̶a̶t̶e̶r̶d̶a̶g̶.̶

 

(t65 bloem [label rouge, crc], gebuild meel t80 [biologisch], water, vloeibaar desem, 10% roggemeel, grof zeezout), 700 gram deeg

(t65 bloem [label rouge crc], gebuild meel t80 [biologisch], water, gewelde zaden [gierst, zonnebloem-, pompoenpitten, sesam-, maan-, lijnzaad], vloeibaar desem, grof zeezout), 650 gram deeg

(speltbloem & speltmeel van Commandeursmolen, vaste desem/pasta madre, water, lijnzaad, grof zeezout), 550 gram deeg

(t65 bloem [label rouge crc], water, vloeibaar desem, 10% roggemeel, grof zeezout, 0,4% verse gist) 500 gram deeg

Croissant

€ 1,50

Croissant

€ 1,50

Roomboter croissant. 80 gram deeg

(t45 Franse bloem, volle melk, geweekte krenten & rozijnen, vloeibaar desem, boter, honing, zout, verse gist 0,3%)

(t65 bloem [label rouge crc], water, vloeibaar desem, 10% roggemeel, grof zeezout, 0,4% verse gist) 350 gram deeg

90% biologisch volkorenmeel, 10% biologisch gebuild meel, water, volkoren desem, zout, zadenmix 

(t65 bloem [label rouge, crc], gebuild meel t80 [biologisch], water, vloeibaar desem, 10% roggemeel, grof zeezout), 1050 gram deeg

Portugees custard gebakje. Beschikbaar 1e zaterdag van de maand. Prijs is per stuk.